Bortareseinformation: Halmstads BK – Mjällby AIF

På lördag är det dags för ny match igen, när vi gästar Halmstads BK på Örjans Vall med avspark 15:00. Här nedan finns information som är bra att ha inför resan till Halmstad.

Vad?

Halmstads BK – Mjällby AIF. Allsvenskan 2024, omgång 8.

När?

Lördagen den 11 maj. Avspark sker kl 15:00.

Var?

Örjans Vall, Halmstad. Underlaget är gräs.

Hur kan jag se matchen?

Mjällby AIF har tilldelats 2000 biljetter (ståplats) på norra sidan (Bortastå). Det går inte att köpa biljett på plats. Köp din biljett här. Du som har Bortakortet prickar av det i entrén.

Finns det någon samlingskrog?

Följ med Sillastrybarna som anordnar resa till Halmstad. Läs mer här. Inför matchen anländer bussarna till The Fox and Anchor i centrala Halmstad (Köpmansgatan 41, 302 43 Halmstad) som välkomnar alla MAIF:are, även de som reser till västkusten på egen hand.

Hur tar jag mig till arenan?

Örjans Vall ligger på Laxövägen 3, 302 31 Halmstad. Klicka här för kartlänk. Det finns några parkeringsplatser för er som kommer tidigt. Dessa ligger vid Slottsmöllan. Kartlänk, klicka här.

Du som tar dig till arenan med kollektivtrafik kan planera din resa här hos Hallandstrafiken.

Vad gäller inne på arenan?

Entrén öppnar 90 minuter innan avspark, kl 13:30. Visitering sker vid insläpp både på hemma- och bortasektionen.

Biljetten kan uppvisas i både pappersformat och i mobilen. Ladda gärna ner er biljett i mobilen ifall det är dålig mottagning på arenan. Om du har en trasig display så bör du skriva ut biljetten i förväg då skannrarna kan ha svårigheter att identifiera biljetten.

I kioskerna accepteras kortbetalning, ej kontanter. Vanligt kioskutbud tillgängligt (varma och kalla drycker, korv, öl 3,5%).

Då det fortfarande råder tydliga direktiv från myndigheter är det full visitering och väskförbud som gäller för samtliga åskådare.

SLO på plats i Halmstad?

Alex Johansson. +46 708 666 755 (matchdag)‬.

För kontakt med SLO innan matchdag, mejla slo@maif.se

SLO uppmanar: OBS! Kasta inte in saker, inte ens innanför staketet. Det är aldrig ok. Vänligen respektera att all skadegörelse, inkl klistermärken, faktureras er klubb. Vi uppmanar kraftfullt också även alla att avstå från s.k. ”bangers”, vare sig det gäller samling, marsch eller på arenan. Vi har upprepat dokumenterade hörselskador samt traumatiska upplevelser på personal och supportrar, vilket inte är acceptabelt.

Finns det något annat sätt att se matchen?

Matchen tv-sänds i Discovery+. Registrera dig via den här länken.