Här är spelarna som har lärlingskontrakt med Mjällby AIF

,

Mjällby AIF har under senaste åren skrivit lärlingskontrakt med flertalet spelare från Mjällby AIF:s akademi. Ett lärlingskontrakt innebär inte per automatik att man tillhör seniorlaget utan att man kan även tillhöra en träningsgrupp i akademin.

  • Vi har väldigt många duktiga spelare i vår akademi. Ett lärlingskontrakt är dels en belöning till spelarens prestation, men även att Mjällby AIF säkrar spelaren under ett antal år framöver. Fortsätter utvecklingen på vår akademi så kommer flera spela till sig ett lärlingsavtal och göra matcher i vårt seniorlag vilket känns som en fantastisk trend, säger sportchef Hasse Larsson.

Följande spelare har idag lärlingskontrakt med Mjällby AIF:

Isac Johnsson – 18 år
Liam Svensson – 17 år
Filip Åkesson Linderoth – 19 år
Tim Malmström – 18 år
Ludvig Tidstrand – 18 år
Romeo Leandersson – 15 år
Kimmen Nennesson – 18 år