Sommarjobbsmässan 2024

,

Vilken dag det blev igår när Sommarjobbsmässan för fjärde året arrangerades av Utanför Rektangeln, detta året i fysisk form. Vi fyllde Furulundsskolans aula med jobbsugna ungdomar som fick mingla, nätverka och söka jobb hos med de företag som medverkade på mässan.

Medverkande på mässan var 13 företag från Sölvesborg med omnejd och flera hundratals härliga arbetssökande ungdomar och unga vuxna, och entusiasmen var verkligen på topp.

  • Det blev ett väldigt lyckat evenemang med både nyfikna och väl förberedda ungdomar som verkligen tog för sig och vågade gå fram till de olika företagens montrar. Vi är väldigt glada att engagemanget även har varit så stort från företag i kommunen som söker sommarjobbare. Totalt erbjöd företagen över 550 sommarjobb, vilket är otroligt! Vi fick ihop en väldigt bra blandning företag som verkar inom olika områden, vilket är fördelaktigt då vårt mål var att det skulle finnas något att söka för alla, kommenterar projektledare Klara Borstam.

Vi vill härmed säga tusen tack till alla fantastiska personer som på ett eller annat sätt har medverkat på mässan och LYCKA TILL vidare i rekryteringsprocesserna hos företagen.