Fotbollsläger Hällevik 2024 – Hälleviks Camping

Toppa formen inför kommande tävlingssäsong i givande miljö.

Hällevik på Listerlandet i Blekinge erbjuder en bra miljö och perfekta förhållanden för att er förening skall få de bästa förutsättningar för en lyckad säsong. Vi har en konstgräsplan samt tre naturplaner som är spelbara tidigt. Vi samarbetar med Mjällby AIF och träningsarenan är Strandvallen i Hällevik, som ligger på gångavstånd från Hälleviks Camping. I ert pris ingår två träningar per dag. Vi bokar även in träningsmatcher till er förening samt fixar domare. På sommar/höst kan ni kombinera er träning med familjesemester. Vi erbjuder barnvänliga stränder, poolområde, restauranger samt underbar natur. Ni kan välja allt från helpension till självhushåll, eller kombinera dessa.

Helpension i lägenhet: 940:-/PP/natt , under 12 år 805:-/PP/natt

Helpension i campingstuga: 720:-/PP/natt, under 12 år 585:-/PP/natt

Självhushåll i lägenhet 560:-/PP/natt

Självhushåll i campingstuga 340:-/PP/natt

Kan kombineras med valda måltider. Samlingslokal med kök ingår.

Mejla intresse och bokningsförfrågningar till lager@hallevikscamping.se