Anders Torstensson inför cupmatchen mot Västerås SK på Strandvallen

,

Nu har en ny säsong dragit igång, hur känns läget i truppen?

Vi har haft en bra försäsong med bra kontinuitet i truppen. Vi har dessutom haft relativ hög tillgänglighet på våra spelare och bra prestationer i våra matcher. Vi är även stärkta av att vända underläge 0-2 och en bra prestation mot Sundsvall. Detta gör sammanfattningsvis att det totala läget i truppen är gott.

Ni har varit på träningsläger på Gran Canaria i början av februari. Kan du summera hur det gick och vad ni tagit med er därifrån?

Det var ett lyckat läger på alla sätt. Vi tar med oss en bra sammanhållning, bra diskussioner, bra förutsättningar och intensitet på träningarna samt att vi presterade även mot allsvenskt motstånd.

Seger i första cupmatchen mot GIF Sundsvall förra veckan, där vi hämtade upp ett tidigt underläge. Vad säger du om matchen?

Förutom det faktum att vi släpper in två relativt enkla mål (utan att ta ifrån Sundsvall något) så visar vi en stark moral i underläge 0-2. Tycker även att vi är konsekventa i vår matchplan och vårt arbetssätt och vinner mycket välförtjänt.

På söndag spelar vi mot Västerås SK, som också vann sin första cupmatch. Vad kan vi förvänta oss i helgens match?

Sett till Västerås arbetssätt och spelstil med väldigt högt presspel och hög intensitet tror jag det kommer att bli en fartfylld tillställning.