Här träffar du årets sommarpersonal!

Letar du efter årets sommarvikarier till ditt företag?
Sommarjobbsmässan är ett toppentillfälle att hitta din sommarpersonal på!

Sommarjobbsmässan är en fysisk mässa som anordnas av Utanför Rektangeln på Furulundsskolan onsdagen 28:e februari kl. 14.00-17.00. Här får företag som söker sommarvikarier träffa flera hundratals personer söker sommarjobb.

Som företag får man inte bara chansen att samla in massvis med CVn från jobbsugna personer, utan man får också den fina möjligheten att träffa, prata lite mer med och ”få en känsla” för personen bakom CV:et. Mässan är dessutom ett väldigt bra tillfälle att marknadsföra sitt företag inför en väldigt stor målgrupp.

Det kostar ingenting att medverka. Vi har monterbord på plats till er när ni anländer. Anmäl ditt företags medverkan till klara.borstam@maif.se.

Sista anmälningsdag är 31/1.