Försäsongströjan 2024 är här!

,

Mjällby AIF kommer spela med en ny matchtröja under försäsongen 2024 och gör debut med denna mot Landskrona BoiS imorgon på bortaplan. Tröjan kommer bäras under cup- och träningsmatcherna fram till seriepremiären 31 mars.

Tröjan kommer efter sista matchen på försäsongen auktioneras ut till högstbjudande.

Årets försäsongströja är en hyllning och koppling till regionen från Karlskrona i öst, till Hässleholm i väst. Det är ett upptagningsområde som Mjällby AIF vill verka i, både vad gäller supporterskap, företagsnätverk och kring ungdom- och akademiverksamhet.

Föreningen kommer inom det närmaste presentera projektet ”Regionens lag” i närmare format. På försäsongströjan finns symboliken i form en karta på magen som visar hela regionen enligt ovan, men även i en detalj i naken med texten ”Stötta ditt lokala fotbollslag”.

Mjällby AIF arbetar under parollen ”Ständig förbättring” och att alla kring vår fotbollsförening alltid skall vilja sträva mot högre målsättningar. Föreningen anser att det är ett klimat som inte bara legat till grund för vart vi är idag, utan även en totalt avgörande faktor för att Mjällby AIF skall fortsätta vara Mjällby AIF även i framtiden. Den ständiga förbättringen som kommer göra föreningen ännu bättre i framtiden symboliseras med att klubbmärket är 25 % större än vanligt på tröjans bröstparti.

Tröjan är merparten gul med svarta inslag, shortsen kommer vara svarta och strumporna gula.

  • Vi är väldigt nöjda med designen för årets försäsongströja. Tröjan har senaste åren varit en viktig intäktskälla, men även en symbolhandling där vi kan lyfta fram viktiga delar i vår fotbollsförening, kommenterar kommuniktionsansvarige James Wahlberg.