Gothia Cup DAG 3

, , ,

Mjällby AIF P17 – Idag spelade vårt P17 lag mot TikiTaka International FC (NIG) på SKF Arena där de vann matchen med 3-0. De kom två i sin grupp och väntar på playoff motståndare. 

Mjällby AIF P15 – Idag mötte vårt P15 lag Norrby IF (SWE) i SEF Trophy och vann med 2-0, som betyder att Mjällby AIF P15 gick inte bara vidare i sin grupp, men vann gruppen med full pott efter 3 matcher. Imorgon spelar dom kvartsfinal på Gothia Park Academy 3 klockan 12:30.

Mjällby AIF P14 – Tidigare idag mötte vårt P14 lag V. Frölunda IF (SWE) där matchen slutade 0-0 oavgjort. Det räckte till playoff avancemang där motståndaren blev BK Häcken 1 som också spelades under dagen. Men tyvärr slutade matchen med en 1-0 förlust.

Mjällby AIF P14 (9-manna) – Tidigare idag spelade vårt P14 lag (9-manna) en match mot Forty-Three FC som slutade 2-2. Detta räckte till att vinna gruppen och gå vidare till kvartsfinal där de möter Gällstads FK imorgon klockan 08:00 på Backavallen 1.

Följ hemsidan för dagliga uppdateringar.