Gothia Cup DAG 2

, , ,

Mjällby AIF P17 – Idag spelade vårt P17 lag mot AIK FF (SWE) på Valhalla IP där de förlorade med 2-0. De ligger 3:a i Grupp 3 med tre poäng och spelar sin sista match imorgon mot nigerianska laget TikiTaka International FC Kl. 14:10 på SKF Arena.

Mjällby AIF P15 – Idag mötte vårt P15 lag Hammarby IF FF (SWE) i SEF Trophy och vann med 1-0, som betyder att Mjällby AIF P15 ligger etta i sin grupp med en match kvar att spela. Imorgon möter dom Norrby IF (SWE) Kl. 15:50 på Gothia Park Academy 3.

Mjällby AIF P14 – Tidigare idag mötte vårt P14 lag franska Marly La Ville ES och vann med 3-0. Morgondagens motståndare V. Frölunda IF (SWE) har lika många poäng som vårt P14 lag, och imorgon möter de dem i en ödesmatch Kl. 10:50 på Slättadamm 1.

Mjällby AIF P14 (9-manna) – Igår efter de vann överlägset mot HSK/Frisco med 6-1 spelade vårt P14 lag (9-manna) en till match som de vann med hela 4-0 mot IFK Kumla White (SWE). Idag mötte de IK Frej Täby 1 (SWE) och vann matchen med 1-0, som betyder att de ligger etta i sin grupp med 9 poäng. Imorgon möter de amerikanska laget Forty-Three FC på Sälöfjordsplan 2 Kl. 15:30.

Följ hemsidan för dagliga uppdateringar.