Gothia Cup DAG 4

, , ,

Mjällby AIF P17 – P17 imponerar! Tidigare idag mötte de Östers IF (SWE) i åttondelsfinal och vann matchen med 2-0. BK Häcken (SWE) väntade i kvartsfinal där matchen spelades senare under dagen på Heden 4 – Puma. Efter en tuff match mot ett väldigt bra motstånd klarade Mjällby AIF P17 vinna matchen med 1-0 när Kimmen Nennesson sköt in vinnarmålet i 24 minuten. Imorgon väntar  ghananska favoriterna Right To Dream i semifinal på SKF Arena klockan 16:30. 

Efter en match mot Öster där Mjällby dominerade både bollinnehav och målchanser blev det en helt annan historia mot Häcken! Häcken hade bollen mest dock utan att skapa speciellt många målchanser. Fokus på försvarsspel, kompakta lagdelar och vassa kontringar! Det var också en kontring som skulle avgöra matchen då Kimmen Nennesson snodde bollen av deras ena mittback och säkert kunde placera in bollen. Efter målet var det en enda lång pina och försvarsspel som gällde. Ändå var det Mjällby som var klart närmast att utöka ledningen men resultatet 1-0 stod sig matchen ut.

Nu väntar svårast möjliga motstånd när Right To Dream från Ghana står på andra sidan! Efter fyra raka turneringssegrar i Gothia Cup är de storfavoriter även i år. En utmaning utöver det vanliga! Men vi ger oss aldrig!” kommenterar Mattias Asper (P17 huvudtränare) efter matchen.

Mjällby AIF P15 – Efter en ordentlig kämpainsats mot en väldigt duktig motståndare vann vårt P15 lag med 6-5 på straffar efter att matchen slutade 1-1 efter ordinarie tid. Senare under dagen väntade AIK FF (SWE) i kvartsfinal där de återigen vann på straffar med 3-2 efter den matchen slutade 2-2 efter ordinarie tid. De spelar semifinal imorgon mot IFK Göteborg på Gothia Park Academy 4 klockan 13:30.

Mjällby AIF P14 – Tyvärr blev vårt P14 lag utslagna igår mot BK Häcken 1.

Mjällby AIF P14 (9-manna) – Vårt P14 lag (9-manna) spelade två matcher idag där de vann första matchen med 3-1 mot Gällstads FK. Senare på eftermiddagen väntade Östersunds FK i åttondelsfinalen, där vårt P14 lag (9-manna) vann med hela 3-0. Imorgon väntar Magnet Youth Sports Academy från Tanzania i kvartsfinal på Härlanda 2 kl. 12:40.

Följ hemsidan för dagliga uppdateringar.