Gothia Cup DAG 1

, , ,

Vi har äran att ha tre utav Mjällby AIFs akademilag (fyra olika turneringar) som deltar i årets Gothia Cup. Information om de akademilag som spelar är följande:

Mjällby AIF P17 – Spelar i Gothia Puma Trophy ihop med 35 andra lag från 11 olika länder. Lagen är uppdelade i 6 olika grupper, varav Mjällby AIF P17 spelar i Grupp 3 tillsammans med TikiTaka International FC (NIG), AIK FF (SWE) och Academia Radu Rebeja (ROM). Mjällby AIF P17 spelade sin första match idag mot Academia Radu Rebeja på Valhalla IP i Göteborg, där de vann matchen med 3-2.

Mjällby AIF P15 – Spelar i SEF Trophy ihop med 27 andra lag. De är uppdelade i 7 olika grupper varav Mjällby AIF P15 spelar i Grupp 7 tillsammans med Hammarby IF FF (SWE), IFK Norrköping (SWE) och Norrby IF (SWE). Idag hade de IFK Norrköping som motståndare och vann matchen med 3-1.

Mjällby AIF P14 – Spelar i Boys 14 ihop med 156 andra lag från 27 olika länder. De är uppdelade i 39 olika grupper, varav Mjällby AIF P14 spelar i Grupp 24 tillsammans med V. Frölunda IF (SWE), Stars’n Stripes (USA) och Marly La Ville ES (FRA). Mjällby AIF P14 spelade också sin första match idag mot amerikanska Stars’n Stripes och vann med 3-0.

Mjällby AIF P14 (9-manna) – Spelar också i Boys 14B som är en 9-manna turnering där även 53 andra lag från 12 olika länder spelar. De är uppdelade i 13 olika grupper varav Mjällby AIF P14 spelar i Grupp 1 tillsammans med IK Frej Täby 1 (SWE), HSK/Frisco (SWE), IFK Kumla White (SWE) och Forty-Three FC (USA). De spelade sin första match tidigare idag mot HSK/Frisco där de vann med 6-1, och spelar även senare idag mot IFK Kumla White Kl. 16:20 på Backavallen 1.

Följ hemsidan för dagliga uppdateringar.