Anders Torstensson inför hemmamatchen mot Halmstad BK

,

Imorgon möter vi Halmstad BK, vad är dina förväntningar på lördagens match?

Vi har haft ett tufft matchschema men äntligen har vi kunnat träna som i en normal vecka och hämtat lite kraft och energi. Halmstad är ett väldigt välorganiserat lag men mina förväntningar är att vi skall göra en bra prestation och få hål på dem och visa att vi är starka på Strandvallen.

Vi förlorade tyvärr sista matchen mot Djurgården på Tele2 Arena och innan det blev det förlust i cupfinalen på Strandvallen, hur är stämningen i laget?

Det är aldrig roligt att förlora men i bägge dessa matcher tycker jag att vi gör riktigt bra prestationer i första halvlek men förlorar rättvist över 90 minuter. Vi mötte två lag som sett över hela matchen var bättre än oss. Bara att tugga i sig och gå vidare.

Vad är viktigt att tänka på när Halmstad står för motståndet?

Halmstad är som jag sagt ett välorganiserat lag med en tight defensiv. Inte heller helt ofarliga offensivt. De har tagit ett par rejäla skalper och var nära att blir det första laget att lugga Malmö FF på poäng. Det gäller att ta vara på de lägen vi får och vara fortsatt ödmjuka gentemot uppgiften.