Anders Torstensson inför hemmamatchen mot IK Sirius

,

Enligt tabellen har vi allsvenskans näst bästa försvar, vad behöver vi göra för att bli lika bra offensivt? 

Det beror på hur man ser det. Är glaset halvfullt eller halvtomt? Jag är fullt medveten om att både poäng och segrar bygger på att vi gör mål och att våra fans självklart vill se och fira mål. Vi vill självklart också göra mål.

Men samtidigt skapar vi många chanser. På tal om tabell är vi fjärde bäst på att komma till avslut i goalzone och på nionde plats när det gäller ”expected goals” (xG) vilket brukar vara väldigt tillförlitliga siffror att luta sig mot. Målen kommer!

Imorgon möter vi IK Sirius på Strandvallen, är vi redo för utmaningen? 

Jag tycker vi har visat i våra tolv tävlingsmatcher denna säsong att vi alltid är redo för utmaningen. Sirius är ett mycket bättre lag än vad tabelläget visar men vi är samtidigt starka på Strandvallen. Vi är redo!

Finns det någon specifik spelare i deras trupp vi borde hålla ett extra öga på? 

Det finns alltid spelare att hålla koll på i motståndarlaget. Så är det med Sirius också. Vilka de är? Det håller vi för oss själva än så länge.

Hur ser tillgängligheten ut?

Love Björnson och Imam Jagne har kört rehab i veckan. Annars är det enbart de långtidsskadade som inte är tillgängliga.