Humlan är gulsvart. Logiskt sett ska den inte kunna flyga. Den är för tung och har för små vingar. Humlan bryr sig inte om logik, den flyger ändå.

Mjällby AIF är gulsvart. Logiskt sett ska vi inte kunna spela elitfotboll. Våra förutsättningar är för små. Mjällby AIF bryr sig liksom humlan inte heller om logik. Vi spelar fotboll på högsta nivå ändå. Mjällby AIF och humlan är båda unika och hör ihop.

Humlan har landat, och väntar nu på att få ett namn.

Vi vill gärna att du som supporter har möjlighet att påverka vilket namn hon ska få. Tryck på länken för att lämna ditt namnförslag.

Daniel Hjalmarsson, Affärsansvarig
– Humlan är framtagen i samarbete med vår partner Enkla Elbolaget. Syftet är att lyfta vårt evenemang ytterligare genom att skapa förutsättningar för ännu mer glädje & upplevelse på vår arena. Vi har därför tillsammans även tagit fram ”Enkla Elbolagets Familjehörna” på Extraläktaren i avsikt ut mot barnfamiljer. Vi ser fram emot detta!