Max Fenger föddes i Danmark 2001 och växte upp i Himmelev utanför Roskilde. Han började spela fotboll i FC Roskildes akademi innan han skrev på för Odense Boldklub som anfallare, efter han gjorde 26 mål på en säsong för FC Roskilde.

Han gjorde sin professionella debut 1 Juni 2020 mot AGF när han blev inbytt efter 47 minuter. Hans första mål för OB gjorde han när de spelade mot Randers FC när OB försökte kvalificera sig till Europa League.

Han kommer på lån i 4 månader med köpoption.

– Max är hänsynslös, framför allt mot sig själv. Han är en urstark spelare som löper genom väggar men har också god teknik, en riktig krigare! Han löper enormt mycket och är god till att pressa, något som passar Mjällby utmärkt. Jag vill hjärtligt välkomna Max till Mjällbyfamiljen, och vi är oehört glada att han valde oss, kommenterar sportchef Hasse Larsson.