Äntligen ska säsongen för vårt fantastiska parafotbollslag MAIF Allstars dra igång!

På torsdagen 6 april är det träningspremiär på Strandvallens A-plan. Laget kommer, precis som under tidigare säsonger, träna en timme i veckan. 

Varje torsdag klockan 15.00-16.00 är det träning för MAIF Allstars, med start torsdagen 6 april. Träningarna äger rum på Strandvallens A-plan och två seniortruppsspelare kommer att gästa vid varje träningstillfälle.

MAIF Allstars välkomnar alla spelare som är 15+ år och som tycker det är roligt med fotboll och som vill hitta en gemenskap och göra roligt tillsammans med sina kompisar. I MAIF Allstars spelar vi fotboll, skrattar och har det kul tillsammans!

Vi kommer att spela matcher och turneringar ihop under säsongen, både på vardagar och helger. Vid träningar förväntas spelarna vara ombytta och klara vid träningsstart, kl. 15.00. Det kommer finnas frukt innan träningstart och vatten att dricka under träningen.

Laget i MAIF Allstars säsongen 2022.

Laget i MAIF Allstars säsongen 2022.