Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt

Vi har om och om igen bevisat att tillsammans gör vi det omöjliga möjligt. Ett fint exempel på detta är hur vi, mot alla odds, kvalificerade oss till final i svenska cupen i lördags. Matchtröjan är en inspiration utav det vi har och kommer att åstadkomma.

“Att göra det omöjliga möjligt, ja du. Det är något vi har alltid trott på här på Listerlandet. Vi är inte störst, vi inte alltid bäst och vi har sällan störst makt. En del andra tror att storhet i svensk fotboll är en unik gåva, reserverad för ett fåtal utvalda, och att vi bara skall stå och titta på. 

Men vi tänker inte så! Vår identitet som symboliseras av passion, hårt arbete och lojalitet har ekat i flera generationer. Det är det som fått vår förening hit vi är idag, och det är det som kommer få vår förening nå nya mål, och nya drömmar.
Vi är fiskaren som ger sig iväg på sjöss, vi är bonden som odlar marken, vi är gubbaligan som alltid ställer upp för våra färger och vi är barnet som älskar att drömma.

Tillsammans är vi en stark och solid platform som visar att vi är en stark och lysande del av svensk fotboll. Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt!”