Mjällby AIF kommer under hösten 2022 få ännu ett representationslag. När eAllsvenskan nya säsong drar igång i höst kommer Mjällby AIF att vara representerat.

Som ansvarig för föreningens e-sportssatsning kommer 42-årige Martin Johansson (bilden) vara. Martin är boendes i Ronneby med sina två barn (Sam 12 år och Lia 9 år). Han jobbar till vardags på gymnasieskolan Knut Hahn i Ronneby.

Martin är en rutinerad herre inom E-sport. Han startade upp Sveriges första kommunala skola med E-sport och han sitter även med i styrelsen för Svenska E-sportsförbundet.

– Detta är en väldigt spännande satsning från Mjällby AIF:s sida som ligger helt rätt i tiden, E-sporten blir större för varje säsong. Personligen finner jag stor stolthet att få vara en del av föreningen på allvar. Som grabb drömde jag att bli spelare i Mjällby AIF, det gick aldrig vägen och därför är det både kul och ärofyllt att jag fått detta ansvar, kommenterar Martin Johansson.

Mjällby AIF kommer gå in i eAllsvenskan under hösten 2022 och även delta i svenska cupen under våren 2023. Totalt kommer tre spelare (varav en är reserv) bli Mjällby AIF:s laguppställning.

Vill du vara en del av e-sportssatningen?

Vill du vara en av de tre spelare som bär Mjällby AIF:s färger i E-allsvenskan, då skall du hålla utkik på hemsidan och föreningens sociala medier på fredag då ansökan kommer ut.

Vill du som företag synas i samband med lagets framfart, maila då martin.johansson@maif.se så berättar han mer.

För kontakt eller frågor:
Mobil: 0766489426
Mejl: martin.johansson@maif.se