Välkommen till Mjällby AIF, Stina Friberg!

Mjällby AIF förstärker en redan skicklig organisation utanför fotbollsplanen med Stina Friberg, som från och med mitten av augusti är Mjällby AIF:s nya B2C-ansvariga.

Mjällby AIF vill ta ytterligare positiva steg i relationen med våra supportrar och en åtgärd för att kunna nå det är skapandet av en ny tjänst som tidigare inte funnits i föreningen, nämligen en B2C-ansvarig (Business-to-consumer).

Det är därför glädjande att MAIF idag kan presentera Stina Friberg som ny B2C-ansvarig från och med den 20:e augusti. Stina är 32 år och utbildad civilekonom. Hon har bland annat arbetat i IFK Norrköping med affärsutveckling och kundansvar på företagssidan. Där har hon även varit tillförordnad marknadsansvarig. Utöver det har Stina arbetat med marknadsföring inom bygg, redovisning samt i eget bolag.

I sin och föreningens nya roll kommer Stina ansvara för allt som rör privatkunden. Bland annat strategier, uppföljning och försäljning som rör års- och medlemskortsförsäljning, biljetter till föreningens hemmamatcher, arenaförsäljning samt merchandise.

Varmt välkommen till Mjällby AIF, Stina!

Kommentar Stina Friberg:

  • Det känns otroligt inspirerande att komma tillbaka till fotbollsvärlden. Att få förtroendet att ta sig an denna roll i just Mjällby AIF känns hedrande och jag ska göra mitt yttersta för att tillsammans med mina blivande kollegor fortsätta utveckla föreningen.

Kommentar Jacob Lennartsson, klubbchef Mjällby AIF

  • Det har varit en väldigt intensiv och spännande rekryteringsprocess med otroligt många skickliga sökande. Att idag kunna välkomna och presentera Stina som ett nyförvärv till Mjällby AIF känns därför väldigt lovande. Stina har en stor och viktig erfarenhet hur det är att arbeta i en fotbollsförening och i Allsvenskan. Den erfarenheten tillsammans med den stora kompetensen hon visat upp under våra intervjuer gör att det finns väldigt goda förutsättningar att Stina kan hjälpa föreningen ta ytterligare steg i vår relation till supportrarna och därmed även skapa en ännu ljusare framtid för Mjällby AIF.