David Löfquist Sommarcamp 2024 blev en succé!

Tidigare i veckan samlades flickor och pojkar från hela regionen på Strandvallen för att vässa sina fotbollskunskaper. Över 80 glada killar och tjejer i åldrarna 8-10 har drillats av olika akademitränare samt spelare från Mjällby AIFs A-lag.

David Löfquist Sommarcamp 2024 gick av stapeln tidigare i veckan och ett gäng flickor och pojkar från hela regionen samlades på Strandvallen för två dagar av gemensamma fotbollsträningar. Under tisdagen och onsdagens gång blev det flera träningspass med olika teman, där man främst fokuserade på de delar som gjorde David Löfquist till en allsvensk stjärna, nämligen passning, skott, frisparkar och göra mål. Samt att träna på att utföra dessa i spel. Campen rundades av med avslutande spel hela onsdagen. 

Tack till alla deltagare, instruktörer och ett stort tack till Skills Academy för deras deltagande.