Uppdaterad status kring skadan på Adam Petersson

,

Mjällby AIF:s mittfältare Adam Petersson skadade sig olyckligt i genrepet mot Trelleborgs FF för en månad sedan och det kunde direkt konstateras en troligt knäskada. Adam har nu genomgått de kontroller som behöver göras och dessvärre så rör det sig om en bekräftad korsbandskada i knäet för Adam. Adam är vid gott mod och kommer påbörja sin rehab omgående. 

– I slutet av mars skadade Adam Petersson sitt högra knä och nu har undersökningar bekräftat att han har ådragit sig en korsbandsskada som kommer hålla honom borta från spel en längre tid. Skadan innebär att Adam behöver operera knäet, vilket kommer ske inom kort. Därefter följer en längre period av rehabilitering, kommenterar fysioterapeut Filip Lundgårdh.

Mjällby AIF kommer stötta Adam fullt ut i rehabprocessen för att utfallet skall bli så bra som möjligt.