Mjällby AIF söker B2C-ansvarig till vårt marknadsteam

Mjällby AIF vill säkerställa arbetet både på och utanför fotbollsplanen lever efter ”Ständig förbättring”. Föreningens varumärke står i ett historiskt högt värde och vi är stolta och oerhört tacksamma för att fler personer än någonsin följer och engagerar sig i Mjällby AIF.

Föreningen målsättningar och strategi säger att det önskas ytterligare ökning av supporterengagemanget.  Därför söker föreningen nu en heltidstjänst på marknadssidan som marknadskoordinator med fokus på av B2C-försäljning.

Är du intresserad? Läs mer i nyheten.

Tjänsten innebär att du i huvudsak:

  • Har ett helhetsansvar för det som rör försäljning mot privatkund i föreningen.
  • Ansvarar för att strategiskt arbeta med att öka försäljningen av säsongs- och medlemskort.
  • Ansvarar för att strategiskt arbeta med att öka försäljningen av lösbiljetter till föreningens hemmamatcher.
  • Ansvarar för att strategiskt arbete och logistiskt med arenaförsäljning kring föreningens hemmamatcher.
  • Ansvarar för kontakt med föreningens biljettleverantör, evenemangsläpp och biljettlogistik kring matcher.
  • Ansvara för föreningens försäljning av merchandaise.
  • Ansvara för föreningen informationsmejl.

Som anställd i Mjällby AIF behöver man ha ett flexibelt förhållningssätt och ha en förståelse för att vi hjälps åt med det mesta men att vi i grunden har våra huvuduppdrag enligt ovan. Du kommer arbete i ett marknadsteam tillsammans med i huvudsak event- och hållarhetsansvarig, kommunikationsansvarig och affärsansvarige. Vi ser det som meriterande att du sedan tidigare arbetat med liknande uppdrag.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och att du som person passar in i vår organisation. Som person behöver du därför vara kommutativ / social, vara väldigt kreativ, ha god struktur, förmågan att hantera ”många bollar i luften” samt arbeta proaktivt för att föreningen hela tiden skall bli bättre.

Gemensamt för samtliga anställda i Mjällby AIF så söker vi personer med stort engagemang, stor arbetskapacitet, som ser möjligheter till ständig förbättring och bidrar till en god arbetsmiljö.

TILLSAMMANS gör vi det omöjliga möjligt!

Tjänsten är på 100% och tillträdesdatum är preliminärt 1 september 2024 eller tidigare enligt ök. Tjänsten innebär att du kan behöva arbeta både kvällar och helger även om arbetstiden mestadels är förlagd på dagtid på vardag. Din huvudsakliga arbetsplats är Strandvallen i Hällevik.

Anställningsprocessen kommer ske löpande med ansökningsstopp söndagen 12:e maj.

Hur söker jag tjänsten?

Varmt välkommen att maila din ansökan, CV och ställa eventuella frågor till klubbchef Jacob Lennartsson (jacob.lennartsson@maif.se) Märk din ansökan med ”B2C-ansvarig Mjällby AIF”