Mjällby AIF skriver ett långtidskontrakt med Isac Johnsson

,

Mjällby AIF kan med glädje meddela att man skrivit ett 4-årigt avtal med den offensiva spelaren Isac Johnsson från akademin. Den färska allsvenska debutanten, med WÄ IF som moderklubb, är därmed föreningen trogen till och med säsongen 2027.

Isac kom från moderklubben WÄ IF säsongen 2022 till Mjällby AIF:s P16-lag. Han har efter det tagit sig igenom P16 och var förra säsongen en stor del av den framgång som vårt P17-lag skördade både mot nationellt- som internationella motstånd.

Isac har under senaste halvåret tagit en plats i föreningens P19-trupp, varit kallad till landslagssamling för spelare 2006 och gjorde för ett par veckor sedan debut i Allsvenskan som 17-åring. Igår fyllde Isac 18 år och är överens med Mjällby AIF om ett kontrakt till och med säsongen 2027.

Det är en spelare som varit i vår seniormiljö under större delen av säsongen 2024 där han gjort bra insatser i både träning och match. En offensiv spelare som är stark, har bra spelförståelse och väldigt målfarlig. Vi är väldigt glada att Isac stannar och fortsätter utvecklas i Mjällby AIF, kommenterar sportchef Hans Larsson.