Sänkta biljettpriser mot Kalmar FF och IF Brommapojkarna.


Efter folkfesten mot AIK på Strandvallen så är det snart dags för Mjällby AIF att spela två allsvenska hemmamatcher under en vecka. Under dessa matcherna är biljettpriserna sänkta utifrån tidigare kommunicerad strategi, det betyder att du kan se matchen mot Kalmar FF för 160 kronor och matchen mot IF Brommapojkarna för 120 kronor.

Läs mer i nyheten.


Mjällby AIF har sedan 2023 arbetat med en diversifieringsmodell gällande biljettpriserna till föreningens hemmamatcher. Dels bygger den på att det är väldigt lönsamt att köpa årskort och stötta laget samtliga matcher, men även att lösbiljetter till enskild match delas in i tre olika priskategorier. Detta för att optimera att alla målgrupper skall kunna gå på fotboll, men även för att Mjällby AIF skall kunna drivas vidare som den förening vi önskar sett ur ett intäktsperspektiv.

Till matchen mot Kalmar FF och IF Brommapojkarna är biljetterna sänkta jämfört med de två inledande hemmamatcherna.

Följande hemmamatcher är prissatta fram till sommaren:

Kategori A: IFK Norrköping, AIK och Djurgårdens IF

Kategori B: Kalmar FF, Hammarby IF och BK Häcken

Kategori C: IF Brommapojkarna

Prisreduceringar för ungdom, familj och pensionär finns. 

Mjällby AIF strävar alltid efter att nå en så bra upplevelse som möjligt och tycker att vi idag kan erbjuda ett högklassigt evenemang med stämning, service och nivån på fotbollen som spelas.

KÖP DINA BILJETTER TILL VÅRA HEMMAMATCHER HÄR