Mjällby AIF P17 klara för semifinal

Säsongen för Mjällby AIF:s P17 startade upp i november och tävlingsmatcherna inleddes med det första gruppspelet i ligacupen där 40 lag deltog i 10 grupper. Mjällby AIF vann sin grupp och kvalificerade sig för A-slutspelet som bestod av 18 lag i tre grupper. Efter segrar mot Öster 5-0, Landskrona BoIS 5-1, Malmö FF 2-1, Helsingborgs IF 4-1 och Kalmar FF 6-1 stod man som segrare och klara för semifinal i Ligacupen.

  •  Den första tiden på säsongen har handlat om att tillsammans med spelarna utveckla det nya arbetssättet. Spelarna är lojala och lyhörda vilket har gett oss god effekt vid match där vi har fått utdelning på att klara av att justera sättet vi spelar beroende på hur motståndarna agerar. Kommenterar tränaren Emilio Nammour

Speldatum och motstånd för semifinalen är i skrivande stund ej fastställt.

Mjällby AIF P19 kom tvåa i B-slutspelet.