Vi söker lagledare

Mjällby AIF Akademiverksamhet tillämpas utbildningsplanen ”Den Gulsvarta Tråden”. Som lagledare kommer du att ansvara för att våra spelare i P17 allsvenskan får de bästa förutsättningarna för att utvecklas till framtida professionella fotbollsspelare i Mjällby AIF, men det viktigaste är att killarna blir bra människor.

Under säsong spelar lagen en match i veckan, då ansvarar du för packning av matchkläder. Du ser även till att det finns pumpade bollar, västar och vattenflaskor. Hjälper till med transport till träning och vid behov av matchrelaterat material till lagets bortamatcher samt välkomnar och hänvisar motståndare till sina omklädningsrum när vi spelar på hemmaplan. Du behöver vara med på minst två träningar samt en match/vecka.

Inför varje match ligger det även i ditt ansvarsområde att fylla i laguppställning och ansvara för FOGIS och ”Min Fotboll”.

Vad behövs från dig?
Du som är intresserad har en serviceinriktad inställning och ett optimistiskt sätt i ditt arbete med ungdomar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B Körkort är ett måste.

Vad erbjuds ifrån Mjällby AIF?

Du blir en del av en ambitiös talangutvecklingsmiljö. MAIF klädpaket ingår utan kostnader och två årskort till A-lagets hemmamatcher, samt mindre månadslön i ersättning.

Är du den vi söker, kontakta Patrik Rosengren, 0766 365712 patrik.rosengren@maif.se alternativt Herman Ottossonherman.ottosson@maif.se