Mjällby AIF söker ny tränare till ledarteamet kring seniorlaget

,

Mjällby AIF söker från och med säsongen 2024 en ny assisterande tränare i föreningens tränarteam kring seniorlaget. Tjänsten är på heltid, läs mer i nyheten.

Som en av två assisterande tränare arbetar du ihop i ett team bestående av bland andra huvudtränare, assisterande tränare, målvaktstränare, players manager, fotbollsfystränare, fysioterapeut, och materialansvarig 

Du arbetar mot två huvudsakliga mål. Dels att förbereda och utveckla laget i riktning mot att vinna fotbollsmatcher. Men du har även ett stort ansvar tillsammans med övriga i teamet för den personliga utvecklingen av spelare, både som fotbollsspelare och människa.   

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att planera och genomföra träning och match för A-lag och U21. Scouting av motståndare. Individuellt feedbackarbete med spelare både på planen och via klipp, analys och utvärdering egna matcher och träning. Samt samverkan med akademin. 

Tjänsten är på heltid med start 2 januari 2024 eller enligt ök där du arbetar både vardagar och helger med huvudsaklig arbetsplats på Strandvallen i Hällevik.

Vi söker dig som: 

  • Besitter en stor vilja och kunskap att utveckla spelarna individuellt.
  • Har stor erfarenhet av att ge feedback till spelare på planen samt med videoklipp. 
  • Är prestigelös och älskar att arbete i ett team mot samma målsättningar. 
  • Brinner för ditt ledarskap och samverka i ett fungerande team bland spelare och ledare. 
  • Är ambitiös och har långsiktiga ambitioner med uppdraget. 

Vi ser följande kvalifikationer som meriterande: 

  • Engelska i såväl tal som skrift.
  • Du bör ha minst UEFA A. (Vi ser det som meriterande om du har UEFA PRO och eller Elite Youth A)
  • Mycket goda erfarenhet och kompetens att klippa matcher, träning och individuella spelarklipp med Spiideo, wyscout eller liknande verktyg (XPS Sideline, Hudl Sportscode m.m.)
  • Har erfarenhet och kompetens av att arbeta med match- och spelarscouting genom playmaker, statsbomb, Wyscout eller liknande.

Mjällby AIF som din arbetsgivare

Mjällby AIF är idag en fotbollsförening som omsätter strax över 50 miljoner och har över 40 heltidsanställda (inklusive spelare). Idag har Mjällby AIF en väldigt stabil ekonomi och föreningen drivs väldigt strategiskt både på och utanför fotbollsplanen. Representationslaget spelare i fotbollsallsvenskan sedan 2020 och föreningen har över 250 aktiva spelare i ungdoms- och akademileden.

Mjällby AIF har sin huvudsakliga verksamhet på Strandvallen i Hällevik men driver även skolverksamhet på såväl Bokelundskolans fotbollshögstadium som Furulundskolans fotbollsgymnasium (NIU). Båda skolorna är belägna i Sölvesborgs kommun. 

Som fotbollsförening strävar Mjällby AIF efter att ha en stark lokal förankring. Både via spelare i vårt seniorlag och akademi såväl som i kring vårt arbete utanför planen med företagsnätverk, supporterskap och samhällsinsatser. 

Läs mer på hemsidan: www.maif.se 

Läs mer om Sölvesborgs kommun här: www.solvesborg.se 

Hur söker du tjänsten?

Vi önskar att du skickar ditt CV samt personligt brev senast 22 oktober till jacob.lennartsson@maif.se.

Rekrytering sker löpande.