Stefan Ekstrand lämnar uppdraget som assisterande tränare efter säsongen

Nuvarande assisterande tränare i Mjällby AIF Stefan Ekstrand har tagit beslutet att hitta andra utmaningar efter nuvarande säsong i fotbollsallsvenskan. Det innebär att Stefan lämnar sin roll som assisterande tränare efter säsongen.

Stefan är en av de personer i Mjällby AIF som senaste två decennierna utvecklat föreningen i en positiv riktning. Stefan kom till Mjällby AIF 2004 som ansvarig för Furulundskolans NIU-verksamhet samt akademichef. 

Stefan har under sina 19 år i föreningen även haft tränaransvar i akademin, men de senaste åren har hans huvudsakliga uppgift varit assisterande tränare i seniorlaget samt en del av utvecklingsgruppen.

Stefans insatser i Mjällby AIF är många, och har påverkat föreningens nuvarande position i såväl ungdoms- , akademi- som seniorlag väldigt mycket till det positiva.  

Mjällby AIF önskar Stefan Ekstrand stort lycka till i framtida utmaningar. 

Stefan är en av de bästa föreningsmänniskor jag träffat, han har alltid satt spelarna i centrum och utbildat massor av både ungdomar och seniorer i MAIF. Jag hoppas innerligt att vi tillsammans i MAIF kan fortsätta att dra nytta av Stefans kompetens i någon form. Vi som förening tackar Stefan för hans insatser i Mjällby AIF såhär långt, han är en av de bästa talangutvecklarna som någonsin varit i föreningen. Kommenterar sportchef Hasse Larsson