Karriärdagen torsdagen 19/10

Söker du jobb? Vi hjälper dig att fixa arbete!
Om du är över 18 år och är jobbsökande så ska du definitivt boka in Karriärdagen 19 oktober kl. 15.00 i kalendern. Här kommer du att få träffa och lämna ut ditt CV till massa företag som säkert arbetskraft och du kommer även få värdefulla tips och trix inför hur man skriver ett CV och personligt brev från experter på området.

Torsdagen 19/10 arrangerar Utanför Rektangeln den årliga Karriärdagen. Vi kommer att inleda i Bokelundsskolans aula med lite information inför jobbmässan och ge de arbetssökande värdefulla tips och trix som är bra att känna till när man söker jobb. Från aulan bär det vidare till Bokelundsskolans Idrottshall för en jobbmässa där massvis med spännande företag finns på plats. Det är företag från Sölvesborg med omnejd som söker arbetskraft eller som på andra sätt kan hjälpa dig vidare i processen att hitta ett jobb.

Att vara med på Karriärdagen är helt kostnadsfritt, och du får:

  • Träffa företag som söker arbetskraft som du kan lämna ditt CV till
  • Proffshjälp att ta CV-foto av en fotograf på plats
  • Mat från Frida på Staxgård
  • Goda råd på vad man ska tänka på när man skriver CV och personligt brev

Det krävs ingen föranmälan till mässan. Allt du behöver göra är att dyka upp i Bokelundsskolans aula kl. 15.00 på torsdagen 19/10.

Missa inte denna chansen att få in en god fot på arbetsmarknaden.

Vi ses där!

 

Karriärdagen utförs i samarbete med Sölvesborgs Kommun, Sölvesborg-Mjällby Sparbank, Arcus och Enrival.