Yusuf Abdulazeez lånas ut till Skövde AIK

,

Mjällby AIF och superettanklubben Skövde AIK är överens om en utlåning av anfallaren Yusuf Abdulazeez. Yusuf representerar Mjällby AIF till och med måndag och är efter det Skövdes spelare säsongen ut. 

Yusuf Abdulazeez anslöt till Mjällby AIF i September 2022 från den nigerianska klubben Gombe United FC och skrev på ett kontrakt till och med 2025. Yusuf har under året gjort två inhopp i Allsvenskan och lånas nu ut till Skövde AIK från och med måndag.

Yusuf är tillgänglig för spel till Mjällby AIFs match mot IFK Norrköping samt måndagens U21-match.

  • Yusuf är en spelare vi fortsatt tror väldigt mycket på. För att utvecklas ytterligare tror vi en lösning med speltid i Superettan och Skövde AIK är en bra lösning, kommenterar sportchef Hasse Larsson