Anders Torstensson inför hemmamatchen mot IFK Norrköping

,

Imorgon möter vi IFK Norrköping hemma på Strandvallen, och efter förra söndagens otroliga insats mot Malmö FF, hur känns det?

Segern mot Malmö stärkte naturligtvis oss i det vi gör både på träning och i match. En underbar och välförtjänt seger. Men den matchen är överspelad nu och det gäller att behålla ödmjukheten och ta med oss det positiva i spelet i matchen mot Norrköping.

Hur påverkar Jacob Bergströms återkomst till Mjällby AIF Max Fengers speltid nu när han äntligen börjat göra mål?

Ingenting i det korta perspektivet skulle jag vilja säga. Max har jobbat stenhårt under våren och blivit bättre och bättre och har de senaste två matcherna även fått göra mål. Ytterst välförtjänt och han har några riktigt bra prestationer på sistone. Jacob har ju spelat oerhört sparsamt under våren och får växa in i det. Vi har ju signat honom för 3,5 år så det är ju en långsiktig investering.

Vad har du för förväntningar inför matchen mot IFK Norrköping imorgon?

Förväntningarna är att vi kan fortsätta visa samma mod och energi samt att förbättra vårt spel och utveckla de olika faserna i spelet för att förhoppningsvis lyckas ta ytterligare en vinst.

Hur ser tillgängligheten ut och kommer “nygamla” nyförvärvet Jacob Bergström spela?

De som inte är uttagningsbara pga skada är Silas Nwankwo, Jesper Adolfsson, Alexander Johansson och Love Björnson. Herman Johansson är avstängd. Bergström kommer att vara med i truppen.