Isaiah Ejeh återvänder till Nigeria

,

Mjällby AIF väljer att inte förlänga låneavtalet med Isaiah Ejeh. 20-åringen lämnar Mjällby AIF per omgående och återvänder till sin klubb i Nigeria, Kwara United FC.

Den 20-årige nigerianska mittbacken anslöt till Mjällby AIF i januari på ett provspel. Ejeh kom med meriter från såväl den nigerianska högstaligan samt spel i nigerianska U20-landslaget och har även representerat A-landslaget när Nigeria har spelat sin motsvarighet till den svenska januariturnén.

Isaiah har varit i föreningen i sex månader och agerat otroligt professionellt och visat en stigande utvecklingskurva. Vi bedömer i slutändan en helhet där vi känner att det bästa för alla parter är att Isaiah hittar en annan klubb att fortsätta sin fotbollskarriär i. Kommenterar sportchef Hasse Larsson