Anders Torstensson inför bortamatchen mot BK Häcken

,

En match kvar innan uppehållet – Vad skall laget främst ta med sig från de första elva allsvenska matcherna?

Det finns matcher som vi är mindre nöjda med och självklart även matcher som vi är nöjda med. Men jag tycker att vi överlag varit stabila i vårt spel och utvecklat mycket i vår speluppbyggnad. En ganska hög lägstanivå med andra ord. Självklart tar vi med oss en mycket bra defensiv också.

Tre poäng i senaste matchen mot IFK Göteborg, hur har veckan och förberedelserna sett ut inför söndagens match?

Matchen mot IFK Göteborg var ju något av en ”sex-poängsmatch” där vi tog en oerhört viktig seger och kunde öka avståndet ytterligare till Göteborg m.fl. Det har självklart präglat veckans humör och träningar. Vi har fortsatt att gnugga på vårt offensiva spel och taktiken som vi tror biter bäst mot Häcken.

Vi möter BK Häcken på Bravida Arena imorgon, är truppen revanschsugen tro?

Självklart är det så. Häcken är ett väldigt kompetent lag – inte minst på konstgräs – men vi gjorde en bra första halvlek mot dem i cupfinalen som vi kan ta med oss och känslan är att vi har allt att vinna! Bara att köra!

Hur ser tillgängligheten ut?

Jesper Adolfsson, Adam Petersson och Silas Nwankwo är ju långtidsskadade. Sedan är Mamudu Moro och Love Björnson fortfarande skadade. Ivan Kričak är avstängd efter tre varningar.