Innan Brorsson kom till Mjällby AIF för att provspela i början av detta året, hade han spelat totalt 35 matcher i Allsvenskan med Örebro SK. 2020 lämnade han Närke för Superettan och Örgryte IS, där han spelade totalt 68 matcher för Göteborgsslaget.

Brorsson provspelade med Mjällby AIF i två veckor innan han skrev på ett kontrakt som sträckte sig säsongen ut. Efter väldigt bra insatser både på och utanför planen förlänger nu Brorsson sitt befintliga kontrakt med ytterligare tre år och stannar till och med säsongen 2026.

– Arvid Brorsson fick vi ögonen på i vintras och redan innan han var på plats för provträning vittnade referenserna om en kille som var oerhört seriös och ambitiös i sitt idrottsutövande både på och utanför planen. Vårt intryck när Arvid var på plats förstärkte verkligen detta och Arvid har i sin utveckling gått från klarhet till klarhet och fått kröna detta med bra prestationer och två mål i den allsvenska uppstarten. Väldigt kul att kunna förlänga med en sådan kille. kommenterar huvudtränaren Anders Torstensson.

23-årige Arvid Brorsson förlänger sitt kontrakt till och med 2026 med Mjällby AIF