Anders Torstensson inför bortamatchen mot Malmö FF

,

Idag möter vi serieledarna på Eleda Arena. Vad kan vara viktigt att tänka på när det är Malmö FF som står för motståndet?

Det är inte alla som får möjlighet att mäta sig med de bästa. Årets tuffaste bortamatch men kanske också den mest inspirerande? Vi har allt att vinna. Bara att gå ut och köra och njuta av stunden.

Delad pott senaste matchen mot IFK Värnamo, hur har veckan och förberedelserna sett ut inför dagens match? 

Det är ju tätt mellan matcherna så vi har analyserat matchen mot Värnamo. Tagit med oss lärdomarna från den och tränat taktiskt inför matchen mot Malmö.

Det kommer bli ett rekordstort följe på bortasektionen, hur viktigt har det otroliga stödet varit tidigare när vi mött Malmö FF på Eleda Stadion?

Konstaterade häromdagen att jag har runt 275 matcher som ledare i Mjällbys a-lag och det är sällan eller aldrig som vi fått spela med 1200 Mjällbysupportrar i ryggen på bortaplan. Känns väldigt inspirerande och mäktigt. Betyder väldigt mycket! DU GAAR ALRI SÄL!

Malmö FF gjorde fyra mål senast mot BK Häcken, vad blir nyckeln för att stoppa deras offensiv

Det är ganska uppenbart att vi måste maximera vår prestation mot Malmö. Alla måste ge sitt yttersta. Vi måste våga spela, vara oerhört aggressiva i vårt försvarsspel och sätta våra chanser.