Macron ny partner till Mjällby AIF

,

Mjällby AIF kan med glädje meddela att Macron är föreningens nya partner och leverantör av match-, tränings- och merchandaisekläder. Avtalet gäller från 2025 till och med säsongen 2029.

Macron kommer från och med säsongen 2025 leverera samtliga kläder till föreningens lag från ungdom till senior.  De kommer även vara en del av den merchandaise som kommer säljas, både fysiskt och i webbshop.

Macron är ett italienskt sportsklädersföretag med huvudkontor i Bologna. Macron är idag Europas tredje största leverantör i branschen som levererar till flertalet av de stora klubbarna i Europa så som Bologna FC, Real Sociedad, FC Nantes, FC Basel, FC Heerenveen och Crystal Palace. I Sverige så blir Mjällby AIF den historiskt första elitföreningen åt Macron.

I och med avslut med nuvarande leverantör Puma så kommer även avtalet med Intersport att avslutas och ersättas av Sport-Åke i Kristianstad. Mjällby AIF tackar både Puma och Intersport för ett mycket bra samarbete.

Kommentar Daniel Hjalmarsson, affärsansvarig Mjällby AIF:

  • Vi är väldigt glada och nöjda med det nya samarbetet med Macron. Macron är en av de största aktörerna i branschen och att de vill göra en satsning med Mjällby AIF är ett ytterligare bevis på att vår förening tagit stora steg i vår varumärkesbyggnad. För föreningen är det även ett viktigt avtal både ekonomiskt och mot det långsiktiga arbetet för att driva föreningen fortsatt uppåt.
  • Med Macron får vi nu en aktör där vi kommer nå en otrolig hög kvalité i de kläder som levereras vilket kommer gynna såväl vår verksamhet på Strandvallen, men även våra supportrar genom merchandaise. Med Macrons flexibilitet och vilja att Mjällby AIF skall ha möjlighet att skapa unika produkter så ger oss också ytterligare möjligheter att gå mot målsättningen att ha Allsvenskans finaste matchtröja.

Kommentar Gianluca Pavanello, CEO of Macron

  • Att vi lyckas ta Macron till en ny liga och land är alltid en tillfredställande känsla då det bekräftar vi är i rätt riktning. Mjällby AIF är en klubb med stora ambitioner, och det är en rejäl stimulans i varje långsiktigt samarbete. Klubbens historia, dess band till det lokala området och samhället den representerar är inspirationskällor för att utveckla nya kollektioner under kommande år. Vi är säkra på att vi kommer kunna designa unika kit som symboliserar klubbens identitet och kan bäras med stolthet av föreningens supportrar.