Anders Torstensson inför bortamatchen mot Djurgårdens IF

,

Idag är det äntligen dags för omstart i Allsvenskan efter landslagsuppehållet. Vad har ni mest fokuserat på i förberedelserna?

Vi har först och främst kunnat jobba vidare på vårt arbetssätt och även haft ett par dagars välförtjänt vila. Det har också varit ett bra tillfälle att få spelare men ”känningar” i form igen. Efter helgen har vi sakta men säkert förberett oss mer taktiskt inför matchen mot Djurgården.

Tre viktiga poäng i senaste matchen mot Halmstads BK, Vad skall laget främst ta med sig från den matchen?

Först och främst tycker jag att vi fortsätter att visa stabilitet i vårt spel och vi fortsätter även att göra mål. Men vi kan göra det ännu bättre. Vi har en tendens att bli lite bekväma i andra halvlek vilket vi måste fokusera på. Men det var en stabil och rättvis seger.

Idag möter vi serietrean Djurgårdens IF borta på Tele2 Arena, Vad blir nyckeln att få med sig tre poäng?

En viktigt del är att vi visar mod och rätt inställning. Att vi vågar spela vårt spel och utmanar Djurgården i alla faser av spelat. Sedan finns det som alltid nycklar i matchplanen som vi måste leva upp till rent taktiskt.

Är vi redo för utmaningen?

Känslan är att vi definitivt är det. Vi har visat att vi kan slå alla lag i serien och det gäller även Djurgården. Men då måste vi alla visa oss från vår bästa sida. Vi gör det omöjliga möjligt!