Vår story – Vår historia har precis börjat

Mjällby AIF bildades 1 april 1939 genom en sammanslagning av två Listerförningar, Listers IF och Hälleviks IF. Sedan föreningen start har identiteten kännetecknats av passion, lojalitet och hårt arbete, men även förmågan att göra det ”omöjliga möjligt”

Mjällby AIF är väldigt stolta över sin historia, även om den framgångsmässigt i titlar och höga tabellpositioner på seniornivå är relativt liten jämfört med många av dagens konkurrenter i svensk elitfotboll. Vi är stolta över att vi ses som en liten förening, som kan åstadkomma stora saker.

Men föreningens ledord i det strategiska arbetet ”Ständig förbättring” ger utrymme för att föreningens framtid skall kunna vara en möjlighet till att vara ännu starkare i framgångar på och utanför planen.

Storyn ”Vår historia har precis börjat” skall symbolisera att föreningen är väldigt stolt av de prestationer, människors arbete och händelser som varit. Men att målsättningen är att det endast skall ses som en start till något större. Det skall kunna vara en drivkraft för att fortsätta ta föreningen till något ännu vackrare, och samtidigt behålla sin identitet och bakgrund.

”Vår historia har precis börjat” kommer grafiskt visa sig under året på exempelvis vårt årskort, försäsongströja och på Strandvallen.

Nu kan du som årskortsinnehavare 2024 förlänga ditt årskort för nästa säsong.

Under perioden 25–31 oktober har du som årskortsinnehavare 2024 förtur att förlänga ditt årskort. Du förlänger ditt årskort online via länken nedan. Via länken kommer du till inloggningssidan där du har ditt årskort registrerat. Ange användarnamn och lösenord (om du glömt ditt lösenord, följ instruktionerna på sidan). Efter att du loggat in, klicka på konto och sedan reservationer. Sedan kan du genomföra förlängningen av årskortet för 2025.

FÖRLÄNG DITT ÅRSKORT HÄR.

Årets design är grafiskt framtagen av Johanna Lindqvist på Humminglife Illustrationer.