Karl Marius Aksum inför hemmamatchen mot Halmstads BK

,

Tre poäng i senaste matchen mot IFK Norrköping, hur har veckan och förberedelserna sett ut inför dagens match?

Vi gjorde ett bra jobb i Norrköping där vi skapade sex fina chanser i öppet spel. Det har återigen gått kort tid sedan förra matchen så vi har bara haft två träningar. Vi har förberett oss som vanligt, och är redo för ännu en tuff match.

Halmstads BK har haft en komplicerad säsong, där dom bland annat avslutade samarbetet med huvudtränaren Magnus Haglund. Vad blir nyckeln för att göra en bra prestation på Strandvallen?

Vi vet inte vilka förändringar Halmstad kommer att göra taktiskt, så det är viktigt att vi är förberedda på det mesta. Fokus ligger helt klart mest på oss själva. Om vi ​​når en maximal prestation blir det svårt för alla lag i allsvenskan att möta oss.

Vad har du för förväntningar inför dagens match?

Jag förväntar mig ett Halmstad med massor av ny energi, som kommer springa mycket, och kämpa i varenda duell. Vi måste matcha den energin och intensiteten från första till sista sekund. Jag förväntar mig att vi är redo att ta den kampen.

Hur har det varit att leda laget tillsammans med Christofer Augustsson de senaste veckorna?

Det har varit väldigt lärorikt, och det har fungerat väldigt bra. Vi är båda väldigt glada över att Anders är tillbaka på heltid från och med måndag. Det ska bli bra att ha chefen tillbaka.