Anders Torstensson med på Mjällbys bänk mot IFK Hässleholm

,

Anders Torstensson återfinns på bänken i kvällens match i Svenska cupen mot IFK Hässleholm. Anders kommer endast iklä sig en passiv ledarroll, är inte tillgänglig för media och laget leds som tidigare kommunicerats av Karl Marius Aksum och Christofer Augustsson.

Jacob Lennartsson, klubbchef Mjällby AIF kommenterar situationen med Anders:

I linje med att ge bästa möjliga förutsättningar sportsligt för spelare och ledare att vinna nästa fotbollsmatch så arbetar vi parallellt med att ge den stöttning och tid vi kan till Anders för att han skall må så bra som möjligt. Anders mår just nu under omständigheterna bra och visar en stor positivism och styrka.

Att vara huvudtränare i en elitfotbollsförning handlar väldigt mycket att ha fullt fokus på att vinna nästa fotbollsmatch, av förklarliga skäl så kan inte Anders fokus vara där just vilket vi har en förståelse för.

– Att Anders är med på bänken ikväll i en passiv roll är vi väldigt glada och tacksamma för, men det behöver inte betyda att han är det mot IFK Norrköping och framåt. Anders kommer genomgå en rad ytterligare tester inom de närmaste och fram till dess är han inte tillgänglig för media och lagets leds av Karl Marius och Christofer.