Anders Torstensson inför bortamatchen mot Hammarby IF

,

Förlust mot IF Elfsborg efter fyra raka segrar – Vilka insikter tar ni med er från den föregående omgången in till den här matchen?

Elfsborg är ett riktigt formstarkt lag som fått en nytändning under Hiljemark. Speciellt på hemmaplan. Tycker inte att vi gör en dålig match men vi har inte råd att släppa in de målen vi gör. Speciellt inte direkt efter avspark. Vi har en riktigt bra period andra halvan av första halvlek och har även mycket boll i andra halvlek men då saknar vi förmågan att komma till tillräckligt många stora chanser. Vi har inte marginalerna med oss och förlorar mot ett effektivare lag.

Hammarby IF kämpar för att återfå formen, med endast en seger på de senaste fem matcherna – Vad förväntar du dig för matchbild?

Man kan göra vad man vill med statistik. Oavsett de senaste matcher är Hammarby ett riktigt starkt lag på hemma plan och det verkar blir storpublik. Jag förväntar mig en matchbild där vi är mer påkopplade från start och kan fortsätta vara aggressiva i vårt försvarsspel och vara mer distinkta när chanserna dyker upp. Vi behöver även utmana Hammarby i bollinnehavet för att inte ge dem momentum. Och naturligtvis hålla koll på Besara (om han spelar).

Vad har varit i fokus i förberedelserna inför den här matchen?

Vi har fortsatt med att fokusera på vårt arbetssätt både offensivt och defensivt samt naturligtvis även jobbat taktiskt med att ta bort Hammarbys styrkor och utnyttja deras svagheter. Jag vill se ett Mjällby som är jobbiga att möta.