Bortareseinformation: Hammarby IF – Mjällby AIF

,

Nu på söndag den 28 juli spelar Mjällby AIF mot Hammarby IF på Tele2 Arena i Stockholm med avspark klockan 16:30. Här nedan finns information som är bra att ha inför resan till huvudstaden och den spännande matchen.

Vad?

Hammarby IF – Mjällby AIF. Allsvenskan 2024, omgång 16.

När?

Söndagen den 28 juli. Avspark sker kl 16:30.

Var?

Tele2 Arena, Stockholm. Underlaget är konstgräs.

Hur kan jag se matchen?

Mjällby AIF har tilldelats 400 biljetter (ståplats) till matchen. Inga biljetter säljs på plats vid arenan. Du som har Bortakortet prickar av det i entrén. Köp din biljett här.

Finns det någon samlingskrog?

Ingen planerad församling innan matchen.

Hur tar jag mig till arenan?

Klicka här för kartlänk till Tele2 Arena.

Vi rekommenderar alla MAIF-supportrar att ta sig till arenan söderifrån. Lämpligaste tunnelbanestation är Blåsut från vilken det tar ca fem minuter att gå till entrén för bortasektionen. Planera din resa här på SL:s hemsida.

Följ med Sillastrybarna som anordnar resa till Stockholm. Läs mer här.

Vad gäller inne på arenan?

Bortastå öppnar 60 minuter före avspark. Entré P på den sydöstra sidan av arenan gäller för gästande supportrar.

I kioskerna accepteras kortbetalning, ej kontanter. Vanligt kioskutbud tillgängligt (varma och kalla drycker, korv, öl 3,5%).

Då det fortfarande råder tydliga direktiv från myndigheter är det full visitering och väskförbud som gäller för samtliga åskådare.

SLO på plats i Stockholm?

Alex Johansson. +46 708 666 755 (matchdag)‬.

För kontakt med SLO innan matchdag, mejla slo@maif.se

SLO uppmanar: OBS! Kasta inte in saker, inte ens innanför staketet. Det är aldrig ok. Vänligen respektera att all skadegörelse, inkl klistermärken, faktureras er klubb. Vi uppmanar kraftfullt också även alla att avstå från s.k. ”bangers”, vare sig det gäller samling, marsch eller på arenan. Vi har upprepat dokumenterade hörselskador samt traumatiska upplevelser på personal och supportrar, vilket inte är acceptabelt.

Finns det något annat sätt att se matchen?

Matchen tv-sänds i Max. Registrera dig via den här länken.