Djurgårdens IF köper loss Adam Ståhl

,

Mjällby AIF och Djurgårdens IF är överens om en övergång gällande 29-årige försvararen Adam Ståhl som lämnar därmed Mjällby AIF omgående.

Adam Ståhl kom till Mjällby AIF inför säsongen 2022 från IK Sirius. Det blev sammanlagt 83 tävlingsmatcher och 7 mål för wingbacken. Hans insatser i den gulsvarta tröjan har gjort honom till en publikfavorit på Strandvallen.

  • Kommentar Adam Ståhl:
    Tack Mjällby AIF! Jag kom till klubben som en ”skadebenägen spelare som är bra när han väl spelar” till att få njuta av fotbollen utan skador under 2,5 års tid. Min tid i klubben har varit helt otrolig och skapat minnen för livet. Tack till alla spelare som varit i klubben under min tid, guld grabbar. Tack till alla tränare, fysioterapeuter och sjukgymnaster. Tack till alla människor runt om klubben som jobbar i det tysta och inte får någon uppmärksamhet. Sist men inte minst, tack Hasse för allt. Du är äkta. SAUJA, Ståhlmannen out!
  • Kommentar Hasse Larsson, sportchef Mjällby AIF
    Vi önskar Adam lycka till i sin nya fotbollsmiljö och tackar honom för fina insatser i Mjällby-tröjan. Adams insatser har likt lagets prestation varit väldigt bra under 2024 och det är inte förvånande att han får erbjudanden från andra klubbar. Om en spelare skall lämna under sin kontraktstid är det viktigt att Mjällby AIF får skäligt betalt så att föreningen mår bra av beslutet, vilket vi anser vi fått och har därför möjlighet att släppa Adam under sommaren.