Anders Torstensson inför hemmamatchen mot Malmö FF

,

Tre raka segrar i ryggen, hur har veckan och förberedelserna sett ut inför dagens match?

Ja det är skönt när vi lyckas rada upp tre raka segrar. Veckan har varit som vanligt för spelarna men ganska intensiv för oss ledare eftersom jag tror att vi förberett oss ännu mer noggrant inför denna matchen. För Mjällby AIF är det ju liksom årets match och ett fullsatt Strandvallen.

Imorgon möter vi serieledarna på ett slutsålt Strandvallen. Vad kan vara viktigt att tänka på när det är Malmö FF som står för motståndet?

Allt! Vi tar emot Sveriges – för närvarande – bästa lag som har en oerhörd bredd och spets i truppen. Vi behöver vara vårt bästa ”jag” och få träff på väldigt mycket samt sannolikt även ha lite marginaler med oss för att mäta oss med Malmö.

Det kommer som sagt bli en folkfest på Strandvallen, hur viktigt har det otroliga stödet varit tidigare när vi mött Malmö FF, speciellt ifjol när vi vann båda matcherna?

Svårt att beskriva. Det betyder mer än vad folk tror. Jag tog med filmen från klacken när slutsignalen gick Malmö borta 2023 i matchgenomgången för spelarna, bara för att ge extra energi. Jag får själv gåshud av den.

Vad blir nyckeln att få med sig tre poäng idag? 

– Tro på det
– Visa mod
– Våga spela
…samt en fanatisk hemmapublik