Simon Eriksson provspelar för Mjällby AIF

,

I veckan kommer den unge målvakten Simon Eriksson från FC Stockholm provspela för Mjällby AIF.

Simon Eriksson är en ung målvakt född 2006 som tillhör klubben FC Stockholm. Målvaktslöftet har tidigare spelat för Dalkurd FF, där han under 2023 debuterade i Ettan mot just FC Stockholm på Studenternas och höll även nollan. I och med debuten blev han den yngsta målvakten någonsin att starta en match i Ettan Norra.

Under vårsäsongen har 12 målvakter födda 2004 eller senare vaktat målet i Ettan. Simon Eriksson toppar målvaktstoppen med fyra hållna nollor.

  • Det är en spännande och lovande ung målvakt som har gjort fina insatser i seniorfotbollen redan. Vi fick möjlighet att testa honom i vår miljö kommande veckor och tyckte det passade bra för vår verksamhet också, kommenterar sportchef Hasse Larsson.