Anders Torstensson inför bortamatchen mot IFK Värnamo

,

En match kvar innan uppehållet – Hur har förberedelserna sett ut inför dagens match?

Samma som inför Häcken. Korta lugna träningar med taktisk prägel dagen före match.

Tre poäng i senaste matchen mot BK Häcken – Var du nöjd med lagets prestation?

Jag är mycket nöjd med den energi och aggressivitet vi möter med. Sett till spelet är fortfarande Häcken bättre än oss men vi är väldigt effektiva när vi skapar chanser och fortsätter att vara tunga på fasta situationer. Vi visar åter att vi kan var brutalt starka i vårt låga försvar. Vi spelar  bättre och bättre för varje gång vi möter Häcken vilket också är glädjande.

Idag kommer vi spela mot IFK Värnamo på Finnvedsvallen –  Är vi redo för utmaningen? 

Ja det får jag verkligen hoppas. Vi har chansen att sätta en väldigt vacker punkt för en bra vårsäsong.

IFK Värnamo gjorde fyra mål senast mot IFK Norrköping – Vad blir nyckeln för att stoppa deras offensiv?

Utan att ta ifrån Värnamo något så visar inte Norrköping upp Allsvenskans bästa försvar i den matchen. Men Värnamo är ett passningsskickligt lag som är duktiga på att kombinera sig fram. De har dessutom bra fart i djupled och en tung formstark forward i Kalu. Vi behöver gå ut med samma fokus, energi och aggressivitet som vi gjorde mot Häcken.