Bortareseinformation: IFK Värnamo – Mjällby AIF

,

Imorgon är det dags för sista matchen innan uppehållet, när vi gästar IFK Värnamo på Finnvedsvallen med avspark 16:30. Här nedan finns information som är bra att ha inför resan till Värnamo och den spännande matchen.

Vad?

IFK Värnamo – Mjällby AIF. Allsvenskan 2024, omgång 12.

När?

Söndagen den 2 juni. Avspark sker kl 16:30.

Var?

Finnvedsvallen, Värnamo. Underlaget är gräs.

Hur kan jag se matchen?

Mjällby AIF har tilldelats 1040 biljetter (ståplats) till matchen. Biljetter säljs endast vid förköp. Du som har Bortakortet prickar av det i entrén. Köp din biljett här.

Finns det någon samlingskrog?

Ingen planerad församling innan matchen.

Hur tar jag mig till arenan?

Finnvedsvallen ligger på Norrgatan 6, 331 34 Värnamo. Klicka här för kartlänk. I närområdet runt Finnvedsvallen finns bland annat Gummifabrikens parkering. för fler parkeringsalternativ, klicka här.

Du som tar dig till arenan med kollektivtrafik kan planera din resa här hos Länstrafiken.

Vad gäller inne på arenan?

Bortastå öppnar 90 minuter före avspark. Sektion H vid arenans södra långsida gäller för gästande supportrar.

I kioskerna accepteras kortbetalning, ej kontanter. Vanligt kioskutbud tillgängligt (varma och kalla drycker, korv, öl 3,5%).

Då det fortfarande råder tydliga direktiv från myndigheter är det full visitering och väskförbud som gäller för samtliga åskådare.

SLO på plats i Värnamo?

Alex Johansson. +46 708 666 755 (matchdag)‬.

För kontakt med SLO innan matchdag, mejla slo@maif.se

SLO uppmanar: OBS! Kasta inte in saker, inte ens innanför staketet. Det är aldrig ok. Vänligen respektera att all skadegörelse, inkl klistermärken, faktureras er klubb. Vi uppmanar kraftfullt också även alla att avstå från s.k. ”bangers”, vare sig det gäller samling, marsch eller på arenan. Vi har upprepat dokumenterade hörselskador samt traumatiska upplevelser på personal och supportrar, vilket inte är acceptabelt.

Finns det något annat sätt att se matchen?

Matchen tv-sänds i Max. Registrera dig via den här länken.