Nu söker vi fler ideella eldsjälar!

Är du, eller någon du känner, intresserad av att bli en del av vårt fantastiska team på Strandvallen under allsvenska matcher? Skicka in din intresseanmälan eller tipsa en vän redan idag!

I takt med att Mjällby AIF växer söker vi nu fler ideella eldsjälar. Det finns många olika uppdrag att hjälpa till med på Strandvallen på matchdagar. Du kan exempelvis bemanna en entré- eller kiosklucka, sälja lotter eller hjälpa besökare att hitta sin plats på läktaren. Som volontär blir du en del av den härliga gemenskapen som gör Strandvallen till Sveriges bästa arena, och får samtidigt uppleva allsvenska matcharrangemang på nära håll.

Låter detta intressant? Skicka då in din intresseanmälan via formuläret som du hittar HÄR.

Har du frågor eller funderingar om volontärarbetet på Strandvallen? Vänligen maila till selma.ernestrand@maif.se.