Bortareseinformation: IFK Göteborg – Mjällby AIF

,

På tisdag är det dags för ny match igen, när vi gästar Änglarna från Göteborg, IFK Göteborg på Gamla Ullevi med avspark 19:00. Här nedan finns information som är bra att ha inför resan till Göteborg och den spännande matchen.

Vad?

IFK Göteborg – Mjällby AIF. Allsvenskan 2024, omgång 10.

När?

Tisdagen den 21 maj. Avspark sker kl 19:00.

Var?

Gamla Ullevi, Göteborg. Underlaget är gräs (hybrid).

Hur kan jag se matchen?

Mjällby AIF har tilldelats 1500 biljetter (ståplats) till matchen. Förköp rekommenderas alltid men det går att köpa biljetter under matchdag vid biljettlucka Entré 1. Du som har Bortakortet prickar av det i entrén. Köp din biljett här.

Finns det någon samlingskrog?

Ingen planerad församling innan matchen.

Hur tar jag mig till arenan?

Gamla Ullevi ligger på Ullevigatan 5, 411 39 Göteborg. Klicka här för kartlänk. I närområdet runt Gamla Ullevi finns bland annat Heden och Femmans Parkeringshus. för fler parkeringsalternativ, klicka här.

Du som tar dig till arenan med kollektivtrafik kan planera din resa här hos Västtrafik.

Vad gäller inne på arenan?

Bortastå öppnar 90 minuter före avspark. Entré 1 vid arenans södra kortsida gäller för gästande supportrar.

I kioskerna accepteras kortbetalning, ej kontanter. Vanligt kioskutbud tillgängligt (varma och kalla drycker, korv, öl 3,5%).

Då det fortfarande råder tydliga direktiv från myndigheter är det full visitering och väskförbud som gäller för samtliga åskådare.

SLO på plats i Göteborg?

Alex Johansson. +46 708 666 755 (matchdag)‬.

För kontakt med SLO innan matchdag, mejla slo@maif.se

SLO uppmanar: OBS! Kasta inte in saker, inte ens innanför staketet. Det är aldrig ok. Vänligen respektera att all skadegörelse, inkl klistermärken, faktureras er klubb. Vi uppmanar kraftfullt också även alla att avstå från s.k. ”bangers”, vare sig det gäller samling, marsch eller på arenan. Vi har upprepat dokumenterade hörselskador samt traumatiska upplevelser på personal och supportrar, vilket inte är acceptabelt.

Finns det något annat sätt att se matchen?

Matchen tv-sänds i Discovery+. Registrera dig via den här länken.