Anders Torstensson inför hemmamatchen mot IF Brommapojkarna

,

Efter vinsten mot Kalmar FF hemma på Strandvallen – Vad har varit i fokus sedan den matchen?

För det första måste jag åter igen hylla killarna för prestationen i ett trängt läge och för en fantastisk lagmoral. Dessutom kul att Ludvig Tidstrand fick göra en bra debut. Fokus under veckan har dels varit att få tillbaka spelare till matchtruppen igen samt att slipa på taktiken inför matchen mot BP

Det har spelats många matcher på kort tid – Hur påverkar det träningsmiljön?

Det påverkar nog mer än vad gemene man tror. Ett tätt matchande innebär att det enbart blir så kallade restitutionsträningar efter match eller lugnare taktiska träningar inför match. Vi får inga träningar där vi kan fortsätta jobba med vårt arbetssätt och trycka på lite i belastning. Men det är lika för alla lag i denna perioden.

IF Brommapojkarna har stått för en målrik inledning på Allsvenskan – Vad blir viktigt i vår egen prestation när de står för motståndet?

BP är ett väldigt bra lag som dessutom har för vana att ändra organisation och taktik. Svåra att både läsa och möta. De har värvat klokt och som de spelar i år är det viktigt att ha koll på deras kontringar samt deras inläggsspel där Vasic är väldigt vass i straffområdet.